25089-999-999 Jabra Evolve2 50 Headset Bedraad Hoofdband Kantoor/callcenter USB Type-A Zwart

Informatie

Levertijd
Op voorraad, 1-2 werkdagen
Conditie
Nieuw
Voorraad
65

€ 142,61
Excl. btw: € 117,86

Beschrijving Jabra Evolve2 50 Headset Bedraad Hoofdband Kantoor/callcenter USB Type-A Zwart

Jabra Evolve2 50. Type product: Headset. Connectiviteitstechnologie: Bedraad. Aanbevolen gebruik: Kantoor/callcenter. Frequentiebereik koptelefoon: 20 - 20000 Hz. Aansluitbereik: 30 m. Gewicht: 148,9 g. Kleur van het product: Zwart

Specificaties Jabra Evolve2 50 Headset Bedraad Hoofdband Kantoor/callcenter USB Type-A Zwart

Geschikt voor elk doel

Professionele gesprekken vanuit de logeerkamer. Motiverende playlists voordat je een grote presentatie geeft. Meditatieve klanken voor je concentratie. Er gebeurt altijd veel op een hybride werkdag, dus is het wel belangrijk dat je headset het allemaal kan bijbenen. \nEvolve2 50 is speciaal gemaakt voor jouw werkritme. Hij is klaar om met je mee te werken en levert professioneel geluid voor je gesprekken en je muziek, met krachtige stereo en mono Active Noise Cancellation (ANC), noise-cancelling microfoons en aangepaste luidsprekers van 28 mm - en dat alles verrassend comfortabel met onze revolutionaire Jabra Air Comfort technologie. \nDoe het allemaal met een headset die overal op berekend is

Zo comfortabel, je voelt hem bijna niet…

Onze technici hebben er jaren aan gewerkt om de baanbrekende Jabra Air Comfort technologie te perfectioneren tot dit onvoorstelbare, verrassende comfort.

Rust en stilte

Zulke dagen hebben we allemaal wel eens. Een koerier die net iets te hard aanbelt als je midden in een conference call zit. De kinderen die om een snack vragen net als je die deal wilde gaan sluiten. Je hond die op de achtergrond door dat belangrijke gesprek met je klant heen blaft. \nHier is de Evolve2 50.

Zijn krachtige Active Noise Cancellation (ANC) heeft een nieuw akoestisch ontwerp en een speciaal ontwikkelde chipset, plus twee eersteklas noise cancelling microfoons om je omgeving effectief tot rust te brengen. Zo kun je met een gerust hart hybride blijven werken.

Wij horen je

Slimme ideeën. Woorden van wijsheid. Rake opmerkingen. Wat je ook te zeggen hebt, Evolve2 50 zorgt ervoor dat je professioneel klinkt als je het zegt. Een slimme chipset stuurt het algoritme voor spraakscheiding en noise cancellation aan en twee eersteklas microfoons, om afleidingen op de achtergrond effectief weg te filteren. Zo word je uitstekend gehoord door iedereen die in alle rust met wil praten, alsof je naast elkaar staat.

Voor werk én ontspanning

Evolve2 50 doet het allemaal, net als jij. Altijd klaar om te werken met efficiëntieverhogende technologie en een busylight om je gefocust te houden.

Even pauze tussen vergaderingen door om op te laden? Dompel je onder in geoptimaliseerde muziek en media met het volle, rijke geluid uit aangepaste luidsprekers van 28 mm. Op zoek naar de volgende vlucht naar Kopenhagen (of de snelste route naar huis)? Eén tikje en je hoort alles wat je weten wilt van je voice-assistant. Met Evolve2 50 kun je alles.

Maak een vliegende start

Wij weten dat je tijd kostbaar is, dus hebben we Evolve2 50 makkelijk en snel gemaakt. Sluit hem gewoon op je computer aan en je kunt meteen aan de slag. En met de dubbele connectiviteit kun je via Bluetooth® nog een apparaat (je telefoon bijvoorbeeld) tegelijk verbinden. En dat betekent dat je op het ene apparaat naar muziek kunt luisteren en op het andere kunt bellen. Nu hoef je nooit meer te kiezen tussen opnemen en weten waar je muziek is gebleven, net als het refrein wordt ingezet. Als de installatie zo gemakkelijk is, heb je minder stress en meer tijd voor geconcentreerd werken.

Net zo flexibel als jij

De Evolve2 50 is verkrijgbaar in een Microsoft Teams-gecertificeerde variant en een UC-variant die gecertificeerd is voor Google Meet, Works With Chromebook* en Zoom om een naadloze communicatie te garanderen.

Hij is ook geoptimaliseerd voor andere toonaangevende UC-platforms, dus je kunt erop vertrouwen dat, hoe je ook in contact blijft met je team, dit vertrouwde apparaat de samenwerking de hele dag in stand houdt.

Prestatie
Headset
Hoofdband
Kantoor/callcenter
Zwart
Stereofonisch
Volume +, Volume -
Knop
On-ear control unit
Knoppen
Zwart
Microsoft Teams
Ja
Ja
Ja
Poorten & interfaces
Bedraad
Ja
USB Type-A
20 - 20000 Hz
150 - 6800 Hz
30 m
Hoofdtelefoon
Supraaural
30 mW
20 - 20000 Hz
2,8 cm
Ja
Actief
Microfoon
Boom
20 - 10000 Hz
-38 dB
Ja
4
Ja
Ja
Eisen aan de omgeving
-10 - 55 °C
-10 - 55 °C
Gewicht en omvang
193 mm
175 mm
65 mm
148,9 g
Verpakking
50 mm
170 mm
202 mm
Inhoud van de verpakking
Ja
Ja
1
Leveranciersinformatie
Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS), Kunstleer, Polycarbonaat (PC), Roestvrijstaal
Overige specificaties
Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans
Jabra Direct, Jabra Xpress
Ja
Y"

Algemene kenmerken

SKU
25089-999-999
EAN
5706991027440
Merk
Jabra

Waarom kopen bij studenten-laptop.nl

  Op een werkdag voor 18 uur besteld is zelfde dag verzonden
  Vanaf €50,- gratis verzending in Nederland en België
  Binnen 14 dagen retourneren
  Eigen service afdeling
  Onze klantenservice is 24x7 bereikbaar

 

Webwinkel keurmerk

  Onze klanten waarderen ons met een 9,6.

  Aangesloten bij een geschillencommissie.

 Goedgekeurd op EU wetgeving.

  Veilig betalen via I-Deal of Paypal

 

Over Jabra